banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Savulun 'Malçakoğlu' serisi geliyor!
Dönem filmleri ve dizilerinin ciddi versiyonlarının revaçta olduğu sırada izleyicileri tarihimizi absurd bir bakışla anlatan Malkoçoğlu serisiyle kahkahaya boğacak.

Film, Osmanlı tarihinin anlatıldığı filmleri ve dizilerinin ciddi versiyonlarının revaçta olduğu bu dönemde, izleyicileri tarihimizi absurd bir bakışla anlatan Malçakoğlu serisiyle kahkahaya boğacak.

Üç film olarak tasarlanan projenin birinci filmi ise Malçakoğlu "Bir Osmanlı Hadisesi".

Filmin konusu ise kısaca şöyle:

"Fetih'ten sonra Osmanlıda her şey iyi gitmektedir. Ancak Osmanlının bu derece yayılıyor olması papalığı rahatsız eder. Papa ve beraberindekiler bir plan yaparak Malçakoğlu'nun ezeli düşmanı ve devrik Bizans'ın son temsilcisi Antonius'u kışkırtarak felsefe taşını çaldırır ve Osmanlıyı gerileme dönemine sokarlar. Bir an da her şeyin kötüye gitmeye başlamasıyla görev Saray tarafından Malçakoğlu'na verilir.

Malçakoğlu Osmanlı'yı gerileme döneminden kurtarmak için tüm kahramanlığı ve sakarlığı ile mücadele edecektir."

Modern bir Bond filmi gibi ilerleyen hikâyede günümüz internet fenomenlerine ve gündemdeki tüm meselelere o döneme uydurularak bolca gönderme yapıyor. Ayrıca film Hawking'den , Einstein'a, Berlusconi'den günümüz Türk filmleri karakterlerine kadar herkesi bir arada görebileceğimiz absürd bir yapıda.

Senaryosu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar'a ait olan filmin yapımcılığını "Salt Film Production" üstleniyor. Filmde Malçakoğlu'nu kimin canlandıracağını ise yapımcılar sürpriz bir isim olacağından şimdilik saklamayı tercih ediyorlar... Çekimlerine Temmuz ayında başlanacak olan film için ise özel bir plato kuruluyor...

gazeteciler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.