banner2
Öne Çıkanlar mustafa Sivas 4 Eylülspor Rusyayı yatağa soktu Tel Abyad kutsal topraklar



Yaklaşık olarak 5 yıldır ara ara yazdığı şiirlerden oluşan Mehmet Emin Kuş’un “Rüyam şiirimdir” kitabı toplamda 97 şiirden oluşuyor.
Şiirin aşk olduğunu söyleyen Kuş; “Acaba şiir olmasaydı aşk olur muydu? Yâda tam tersini düşünelim, aşk olmasaydı şiir yazılabilir miydi? Ben şahsen bu iki önemli olgu arasında ciddi bir bağ olduğunu düşünüyorum. Şiir ve aşk, insanoğlunu hep meşgul eden, bazen güldüren, sevindiren bazen üzen, düşündüren hüzünlendiren... Kişiyi diyardan diyara götüren, duygulandıran bu iki uğraş, inkâr edilemez gerçek… Şiir ve Aşk” diyor.
Kitabı; “Yazmak, insanın kendisini ifade edebilmesinin en asil yoludur. Çünkü hayata mührünü vurmaktır birazcıkta. Duyarlılığınızın ispatıdır dış dünyaya karşı içinizden gelenlerle. Ve dışavurumdur aynı zamanda şiir dizebilmek kendi çapınızda…” diye takdim ediyor Eğitimci Şair Ali Tutluoğlu.
Şu an seçkin kitapçılarda bulabileceğiniz “Rüyam şiirimdir” şiir kitabı yakında tüm kitapçılarda olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.