banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Celalettin Erkmen Sivas 4 Eylülspor

İBO URFALILARI COŞTURDU

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "11 Nisan Etkinlikleri" kapsamında Şanlıurfa Belediyesi'nin davetlisi olarak kente gelen Sanatçı İbrahim Tatlıses, GAP Arena Stadyumu'nda gerçekleştirilen resmi kutlamaların ardından bir konser verdi.

    Hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılaşan ve gördüğü tablo karşısında ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu ifade eden Sanatçı Tatlıses, birbirinden güzel türkülerini Şanlıurfalılar için seslendirdi.

   Yağışlı havaya rağmen 30 bin kişilik stadyumu boş bırakmayan Şanlıurfalılar hemşehrileri Tatlıses'e bir kez daha sahip çıktıklarını tüm Türkiye'ye gösterme imkânı yakaladılar. Kendisine hediye edilen Şanlıurfaspor formasını alarak hemşehrilerini gösteren Sanatçı Tatlıses'i Urfalılar adeta bağrına bastı.

   Şanlıurfalı hemşehrileriyle uzun uzadıya sohbet eden İbrahim Tatlıses, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, önümüzdeki genel seçimlerde bir kez daha siyasete atılacağı sinyalini verdi.

   Hayranlarının sevgi seli arasında kendisini izlemek için saatler öncesinden gelen Şanlıurfalıları selamlamaya çalışan İbrahim Tatlıses çok zor anlar yaşadı.

  Emniyet güçlerinin ve özel güvenlik görevlilerin üstün gayretleri sonucu üzücü bir olayın yaşanmadığı konseri fırsat bulan yüzlerce Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunun çimlerinde gezinme imkanı da buldu.

    BAŞKAN FAKIBABA'DAN İBO'YA TABLO SÜPRİZİ…

    11 Nisan Kurtuluş Günü'nde davetlerini kırmayıp Şanlıurfa'ya gelen Sanatçı İbrahim Tatlıses'e plaket ve şükranlarını ifade eden bir çiçek takdim eden Belediye Başkanı Fakıbaba, ayrıca Tatlıses'e bir tablo hediye etti.

    Balıklıgöl resminin üzerinde kendisi, anne ve babasının bulunduğu yağlıboya resim tablosunu görünce oldukça şaşıran ve başının üstünde dolaştıran İbrahim Tatlıses, nazik davranışından dolayı Belediye Başkanı Fakıbaba'ya ekibine ve tabloyu yapan Ressam Remzi Kara'ya sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.

    Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve gösterdiği sahne performansıyla Şanlıurfalıları bir kez daha kendisine hayran bırakan İbrahim Tatlıses hayranlarının huzurundan olaysız bir şekilde ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.