banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Gençler Fidan Diktiler



Projeye Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan AÇIK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat ÖNEN, Şanlıurfa Gençlik Merkezleri Koordinatörü İbrahim Halil ALP, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR, Gençlik Merkezleri liderleri, personelleri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat ÖNEN; Gençlik Merkezleri yaptığı faaliyetlerle gençleri bilinçlendiriyor, zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor. Bugünde ağaç ekimi ve çevre düzenlemesi ile güzel bir etkinliğe imza atmış bulunmaktalar. Emeği geçen Gençlik Merkezi yetkilileri ve İl Müftülüğüne teşekkür ediyorum.
Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan AÇIK; Gençlik Merkezlerinde yapılan çalışmaları önemsediklerini, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını çocuklarımıza çevre bilincini, ağaç sevgisini kazandırmak adına yapılan faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.
İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ise; Sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanında bir takım seminerler yaptıklarını ancak bugün gençlerimize sosyal sorumluluk gereği Genç Gönüllüler Projesi kapsamında bir farkındalık oluşturmak istedik. Madde bağımlısı ve özel gençlerinde aramızda olduğu ve katıldıkları bu faaliyetin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.