banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Cuma Hutbesinde kanalda yüzmeyin uyarısı

Boğulma vakalarını önlemek amacıyla Cuma Namazı Hutbesinde imam tarafından can kayıplarının engellemek amacıyla namaz gelen vatandaşlara uyarılarda bulundu.  Hutbede kanaldaki boğulmalara yer veren cami imamı, gençlerin kanala girdiğini gördükleri zaman vatandaşlardan 155 Nolu numarayı arayarak, duyarlılık göstermelerini istedi.

Cuma Namazına gelen vatandaşlardan gençleri Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli kurumların bünyesinde bulunan halka açık ve ücretsiz havuzlara yönlendirmelerini söyleyen Cami İmamı, toplumsal duyarlılıkla bu konun üstesinden gelinebileceğini aktardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in Valililiği döneminde Şanlıurfa Merkezde ve ilçelerde vatandaşların ücretsiz olarak havuza girebilmelerini her ilçeye havuz yaptırmasıyla boğulma oranlarında düşüşler gerçekleşmişti. Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan kanallarda boğulma vakalarını en iyi önlemin havuzların artırılması yönündeki tespitiyle toplumsal duyarlılığın en güzel örneğini sergileyen Başkan Güvenç,  Belediyenin havuzlarını 15 Mayıs’tan itibaren halkın hizmetine sunması ile duyarlılığını devam ettirmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.