banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

CEMİYET’ÜL ULEMA ŞANLIURFA KİMSE YOKMU DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Dernekte ki çalışmalar ile ilgili bilgi alan Cemiyet'ül Ulema Başkanı Ahmet Yusuf Muhammedy, "Bizler Güney Afrikada bulunan Müslümanlar olarak Suriyede’ki drama seyirci kalamazdık.Bizlerde Suriyelilerle kardeşiz.Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yaşayan Müslüman insanların yardımlarını ulaştırmaya geldik. Biz buraya insanlık için geldik.Türkiye'deki zor durumda olan Suriyeli kardeşlerimizi kamplarda gördük.Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kimse Yokmu Derneğinin çalışmalarını görünce içimiz biraz olsun rahatladı."dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Şahin gelen misafirlere hitaben yaptığı konuşma da ’’Güney Afrikadan kalkıp ta buralara kadar gelen bu değerli misafirlerimizi aramızda görmekten şeref duyduk, yerlerinden yurtlarından edilen yaklaşık 500-600 bin civarında mülteciye yardım için tüm yardım kurlulşlarının daha etkin bir şekilde çalışmaları gerektiğini, Müslümanlar olarak bu insanları asla kaderleri ile başbaşa bırakmayacaklarını.’’söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.