banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Çağlayan kolejinde beyaz bayrak yarışı yapıldı
Temiz okul temiz çevreyi amaçlayan bu proje Özel Çağlayan Kolejinde sınıflar için uygulanıyor.



Öğrencilerin temizlik alışkanlıklarını geliştirmek onların düzenli olmasını sağlamak amacıyla yapılan bu uygulama hem öğrencileri hem de okul yönetimini memnun etti.



Özel Çağlayan Okulu Müdürü Mustafa Taylan “Temizlik inancımızın ve kültürümüzün temelinde olan önemli bir değerdir. Bunu öğrencilerimize kazandırmak ve aynı zamanda günlük yaşamlarında uygulamak amacıyla bu uygulamayı yaptık, yapıyoruz dedi.



Beyaz Bayrak yarışması derse giren öğretmenlerin sınıfların temizliğine göre puan vermesiyle hesaplanıyor. Hafta sonunda en çok puan alan sınıf haftanın birincisi seçiliyor. Dört hafta sonra ayın en temiz, en örnek sınıfı seçiliyor. Seçilen bu sınıf okul tarafından ödüllendiriliyor.

Bu ayın birincisi olan 6-B sınıfı öğrencileri okul tarafından özel bir kahvaltı ile ödüllendirildi. Rehber öğretmeni ve idarecileriyle kahvaltıya katılan öğrenciler “Bu uygulama çok anlamlı. Bir ay boyunca sınıfımıza daha dikkat ettik. Bir anlamda bizi kontrol altında tuttu. Temizliğimize ve düzene daha dikkat ettik” dediler.
www.balikligol.com  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.