banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Urfa’da Yönetici Asistanlığı Kursu!

Halen Türkiye’ de 165 Gençlik Merkezi arasında 26 kursla birici sırada bulunan Yenişehir gençlik Merkezi, açacağı Yönetici asistanlığı kursu sonunda katılımcılara Milli Eğitim onaylı sertifika verecek. İş hayatına atılan gençlere bir nevi referans olacak sertifikalı kursa halkın yoğun ilgisi bekleniyor.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Gençlik Merkezlerinin asıl amacı gençlere ve fikirlerine değer vermek, onlara gerektiğinde rehber olmak ve İlgi alanlarına göre yönlendirmek. Bu kurs ta onlardan biri. Bu kurslarda bize her türlü desteği veren Halk Eğitimi Merkezi yönetimine teşekkür ediyorum.“ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Ertuğrul YILDIZ ‘ da :”Gençlik Merkezlerimiz gençler adına güzel ve faydalı işler yapıyor. Yönetici asistanlığı güzel düşünülmüş bir kurs.Bu kurs sonunda sertifika alacak gençler iş hayatına atıldıklarında önemli ölçüde onlara yarar sağlayacak. Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.