banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Suruç Kampı İçin Broşür Hazırlandı

Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırlanan broşürde tesislerdeki olanaklar anlatıldı. Suriyeli misafirlerin tesislerden istifade etmeleri amacıyla hazırlanan broşürler hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Suriyeli kardeşlerimiz için yaptığımız yeni tesislerimiz faaliyete geçti. Tesislerimizle ilgili ayrıntılı bilgi kardeşlerimize yansıtılmamış. Bu yüzden bir broşür çalışması yaptık. Broşürde tesislerin sahip olduğu potansiyel ifade ediliyor. Tesislerimiz alt ve üst yapısıyla adeta yeni bir şehir. Artık kardeşlerimizin bu tesislerden istifade etmeleri için bu broşürleri bastık” dedi.

“Tüm hemşerilerimizden Suriyeli misafirlerimizin yeni tesisimize yönlendirilmeleri konusunda destek bekliyoruz” sözleriyle açıklamasını sürdüren Vali Küçük: hem Suriyelilerin kötü şartlarda yaşamalarının önüne geçmek hem de Şanlıurfalı ve Suruçlu vatandaşların yaşadıkları zorlukları önlemek adına tüm ilgililerin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın kuruluşlarının desteğini beklediklerini kaydetti.

Suruç konaklama tesislerinin tanıtımı için hazırlanan 10 bin broşür bugünden itibaren Şanlıurfa ve özellikle Suruç’ta dağıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.