banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Sunay; Görevimin Başındayım!..
Daha önce Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı Başkanı Samet Atabey tarafından görevden alındığı ve yerine  Dr. Süleyman Gök'ün atandığı açıklanan Vakıfın Eski başkan  Uz. Dr.Müslüm SUNAY yaptığı yazılı açıklama ile iddiaları yalanladı ve görevimin başındayım dedi.

Sunay açıklamasında; "Gazete ve internet ortamında, şube yönetimimizin görevden alındığına dair çıkan haberlerle ilgili olarak, Şanlıurfa Vakfı-Şanlıurfa Şubesi olarak görevimizin başında olduğumuzu belirtmek isteriz.,
Şubemiz yönetim kurulu üyelerine, bu konuya yönelik herhangi bir yazılı bildirimde bulunulmamış olup; şu anda, merkez yönetim kurulunda seçimle gelen üyelerin iki tanesinin dışında kalan tüm üyeler istifa etmek suretiyle vakıf yönetim kurulu üyeliklerinden ayrılmışlardır.
Atama suretiyle yönetim kurulu üyeliklerine getirilen arkadaşlarımız bile vakfın işleyişinden dolayı duyulan rahatsızlıklarını istifa mekanizmasını çalıştırmak suretiyle istifalarını hayata geçirmişlerdir.
Meşruiyetini kaybetmiş olan mevcut yönetimin, almış olduğu bu kararın hukuka uygun olmadığını düşünmekteyiz. Bu nedenle: Göreve devam etmekte olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz" dedi

Oysa Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Samet Atbay, açıklama yapmış, Müslüm Sunay'ı görevden aldıklarını, Süleyman Gök'e yeni görev verdikleri kamuoyuna açıklamıştı.

O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.