banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Belediye Harran Üniversitesi ak parti Başkan

Şanlıurfa'nın tamamında elektrikler kesiliyor
Dicle Elektrik dağıtım A.Ş Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dicle Elektrik dağıtım A.Ş Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan 31.5 kV Enerji İletim Hattı Şanlıurfa-1 ve Şanlıurfa-2 Trafo Merkezinde TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından 14.02.2012 tarihinde 04.00-08.00 saatleri arasında; trafoların arızalı olan parçalarının değişimi bakım ve test işlemleri yapılacaktır.



Yapılacak olan çalışmadan dolayı Karşıyaka Mahallesi, Sırrın Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Şairnabi Mahallesi, İmam Bakır Mahallesi, Paşabağı Mahallesi, Bahçelievlerin Bir Bölümü, Topçu Meydanı, Eski Sanayi Bölgesi, Hekimdede Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Devlet Mahallesi, Refahiye Mahallesi, Ulubatlı Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Yeşildirek Mahallesi, Cebeci Mahallesi, Veysel Karani Mahallesi, Sancaktar Mahallesi,12’ler Mahallesi, Şıh Maksut Mahallesi, Muradiye Mahallesi, Eyyüpkent, Eyüpnebi Mahallesi, Osmanlı Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Yenice Mahallesi, Hayati Harrani Mahallesi, Ziraat Fakültesi belirtilen yerlerde enerji kesintisi olacaktır” denildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.