banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Bitlis Diyarbakır Elazığ

Şanlıurfa'da fuhuş yapan kadınlar virüslü çıktı

Yabancı uyruklu 3 bayanla ilişkiye girenlerin kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçmeleri gerektiği belirtiliyor.

Şanlıurfa polisi, fuhuş amaçlı çetelere son 4 ayda düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 3 yabancı uyruklu bayanda yapılan kontroller sonucunda hepatit B ve C virüsüne rastlandığı tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edildi.

Ancak A. Hasanova., S.S. Yalçın ve İ. Arslan adındaki hayat kadınları ile ilişkiye girenlerin kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçmemeleri durumunda virüsün yayılacağından endişe ediliyor. Uzmanlara göre, virüs taşıyan bayanlarla birlikte olanların sağlık kontrolünden geçmemeleri ve tedbir almamaları durumunda sarılık, karaciğer ve benzeri hastalıklara yakalanması muhtemel. Öte yandan, polisin, bu yönde operasyonlarını arttıracağı öğrenildi.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.