banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

ŞAMPİYONLAR VALİ GÜVENÇ’İ ZİYARET ETTİ





Her yıl yapılan ve bu yıl 3 Aralık 2011 tarihinde Başkent Ankara’da gerçekleştirilen 19. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında; Türkiye genelinde yarışmaya katılan 6456 öğrenci arasından Kimya dalında Taha Güven - altın, İsmail Demiryorgan ve Hasan Doğan bronz madalya,  Biyoloji dalında ise Bahadır Ak - bronz madalya aldı.



Özel Çağlayan Okulları Çağlayan Okulları Genel Müdürü Taner Hafızoğlu, Vali Celalettin Güvenç’e derece alan öğrenciler hakkında bilgi verdi.



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, olimpiyatlarda başarılı olan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin gelecekte hangi branşlara yönelecekleri hakkında bilgi alan Vali Güvenç, ulusal bilim olimpiyatlarında Şanlıurfa’yı başarıyla temsil eden öğrencilere hediyelerini takdim ederek, başarılarının hayat boyu sürmesi temennisinde bulundu.



Konuşmaların ardından Ulusal Bilim Olimpiyatlarında derece giren öğrencilerle ve okul idarecileri Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
www.balikligol.com


tubitak öğrenci ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.