banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Radikal yalan

Radikal yalan

Doğan Grubu gazetelerinden Radikal, dün büyük bir yalan manşetle okuyucusunun karşısına çıktı. Ocak 2000'de Beykoz'daki baskında öldürülen Hüseyin Velioğlu'nun Batman'daki mezarını ziyaret edenleri karıştıran Radikal gazetesi, Abdurrahman Aktoprak isimli vatandaşı Hüseyin Velioğlu'nun ağabeyi Hayrettin Velioğlu olarak hem de “Mezarda tek başına” manşetiyle okuyucusuna sundu.

Velioğlu'nun mezarına gelenlerin az olduğunu vurgulamaya çalışırken büyük bir yalana imza adan Radikal'in Velioğlu'nun ağabeyi dediği Abdurrahman Aktoprak, gazetenin kendisini hedef gösterdiğini söyledi. Velioğlu ailesiyle herhangi bir akrabalığı bulunmadığını belirten Abdurrahman Aktoprak, yaş olarak da Velioğlu'nun ağabeyi sayılamayacağını belirterek, “Ben 1963 doğumluyum. Hüseyin Velioğlu ise 1952 doğumludur. Hüseyin Velioğlu'nu tanıma imkanım olmadı, onun ağabeyi Hayrettin'i de tanımam. Üstelik yaş olarak da ben onun abisi sayılmam, aksine o benim ağabeyim sayılır” dedi.

Diyarbakır'da oturduğunu ve Batman'a gezi için geldiğini ifade eden Aktoprak, “Batman'a gelmişken ölüm yıldönümü olması nedeniyle Velioğlu'nu arkadaşlarımla birlikte ziyaret ettim. Mezarlık ziyareti sırasında uzakta duran gazeteciler, uzaktan fotoğraf çekip durdular. Kim olduğumuzu soran olmadı. Radikal gazetesi beni hedef göstermiştir. Bundan zarar görürsem, sorumlusu bu gazetedir. Yasal haklarımı kullanacağım” şeklinde konuştu.

KAYNAK: AKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.