banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Mustafa Kurtulmuşlu; kişiye özel orman geliyor VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, hedeflerinin ormancılık faaliyetlerinde ilk 10 ülke arasına girme olduğunu söyledi. Kurtulmuşlu; “Şanlıurfa’da kampanya başlatıyoruz. İster köylülerimiz isterse şahıslar arzu ederse her türlü desteği sağlayarak özel ormanlar oluşturacağız” dedi.



Şanlıurfa Dedeman Otelinde yapılan programa Şanlıurfa Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki,  Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Sivil Kültür Daire Başkanı Ali Şimşek ve Türkiye’nin birçok kentinden gelen katılımcılar katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...




Programda konuşan Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Şanlıurfa’da Bölge Müdürlüğü’nün kurulmasının doğru bir karar olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Şanlıurfa’da yapılacak ormancılık çalışmalarıyla bu bölgede ormancık alanında eksik olan ormancılık alanı tamamlanacak. Bu bölgede yapacağımız ormancılık çalışmasında teknik yönde bize düşen görevi tam olarak yapacağımızı belirtiriz. Yapacağımız bu çalışmalarda nasıl bir verimlilik ve sosyal baskılarında önüne geçmek için yöre halkıyla birlikte ve istişare edeceğiz” dedi.



Kurtulmuşlu; “Kim demiş ormanda zeytin ağacı olmaz. Orman oluşturuyoruz. Ormanda hem zeytin olacak, hem fıstık olacak, hem ceviz olacak. Her türlü meyve ağacı olacak. Köylü kardeşlerimiz ormandan faydalanacak. Böylelikle yılda 1 buçuk milyar TL gelir bekliyoruz. Şanlıurfa’da kampanya başlatıyoruz. İster köylülerimiz isterse şahıslar arzu ederse her türlü desteği sağlayarak özel ormanlar oluşturacağız” dedi.



Kurtulmuşlu, hedeflerinin Türkiye’de yapılacak ormancılık faaliyetleri ile dünyada ormancılık alanında ilk 10 ülke arasına girmek olduğunu sözlerine ekledi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com



orman genel müdürlüğü şanlurfa urfa programı... ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.