banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Motosiklete çarpan sürücü olay yerinden kaçtı


– Şanlıurfa’da bir motosiklete çarpan sürücü daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre trafik kazası Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinden Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil 63 DN 319 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada motosiklette bulunan 2’si çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, çocuk ve annenin durumlarının iyi olduğu ancak motosiklet sürücüsünün ise durumun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, güvenlik güçleri olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Bir otomobil sürücüsü kalabalığı ezmeye çalıştı 
Bir başka olay yerinden kaçış olayı da Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşandı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi’nde bir otomobil sürücüsü, 4 kişinin bindiği bir motosiklete çarptı. Kaza yerini kalabalık kaplayınca otomobil sürücüsü bulunduğu yerden kaçtı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Yola savrulan yaralılara sağlık ekipleri müdahale etti. Kaza etrafında kalabalık toplanınca otomobil sürücüsü bulunduğu yerden kaçtı. Olay yerine ekipler, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

(RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.