banner2
Öne Çıkanlar Başkan Diyarbakır Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Elazığ Bitlis

Metrobüs Yolu İçin Ekipler Gece Gündüz Çalışıyorlar


Bölgedeki esnaf ve vatandaşların talebi üzerine bölgede başlatılan ve aralıksız sürdürülen çalışmalarda aynı zamanda BRT(Metrobüs Sisteminin) altyapısıda oluşturuluyor.

Çift Şeritli Araç Trafiği Çalışmaları Aralıksız Sürdürülüyor

Esnafın ve bölgeye gelen vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını gece de sürdüren ekipler, tarihi bölgelere giden Akarbaşı Caddesini tamamladıktan sonra Haşimiye ve Divanyolu Caddesinde çalışma başlatarak, çift şeritli araç trafiğinin altyapı çalışmalarını da gerçekleştirmiş olacak.

Kaldırım sökme çalışmaları kapsamında göçük yaşanan bölgelerde alt yapı olarak beton dökerek, zemin sağlamlaştırma çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, yapacağı asfalt yolla tarihi bölgede daha kaliteli ve uzun ömürlü ulaşım olanağı sunacak.

Yeni Yerleşim Bölgelerinde Altyapı Çalışmaları Sürdürülüyor

Öte yandan kent genelinde yeni yol açmak için alt yapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Eyübiye Bölgesinde Tarım Kent Yaşam alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Maşuk bölgesinde yeni yol açmak için dağlık alanda düzleştirme çalışmaları yürütülürken, alt yapı çalışmaları sona gelindi.

Yeni yapılan Şutim Emniyet Binası bölgesinde ise ek bağlantı yollarının stabilize çalışmalarını tamamlayan ekipler, hava şartlarının düzelmesiyle bilirkte bu bölgede sıcak asfaltlama çalışması başlatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.