banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Haliliye Beledyesi son bahar temizliklerine başladı

Şanlıurfa Haliliye İlçe Belediyesi, merkez sınırları içinde bulunan 32 mahallede  sonbahar  temizliğine başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı temizlik işçileri, ağaçlardan dökülen yaprakların, göç yapan kuşların kaldırımlarda ve yollarda neden olduğu kirliliği temizlemek için çalışma başlattı. Temizlik işçileri, yıkama araçlarıyla kaldırım ve yolların yanı sıra, hijyen açısından çöp konteynırlarını da suyla yıkadı. Temizlik işçileri ayrıca, merkeze bağlı 32 mahallede yaptığı temizlik çalışması kapsamında apartmanların bahçe ve bodrumlarını da temizledi.

Yapılan temizlik çalışması hakkında bilgi veren Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, temizlik çalışmalarının 1 hafta süreceğini belirterek,  apartman bahçeleri ve bodrumlarında temizlik işlemleri bittikten sonra bina sakinlerini de çöplerini konteynırlara atmaları yönünde uyardıklarını ifade etti. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.