banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Fuhuş çetesinden çok gizli sırlar çıktı

Genelkurmay Başkanlığı, asker ve bürokratları şantaj amaçlı hedef alan fuhuş çetesine yönelik operasyonda ele geçirilen belgelerin devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeler olduğunu bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen, soruşturmanın fuhuş boyutuyla ilgili görevsizlik kararı verdi. Dosyanın ele geçirilen gizli belgeler ile asker ve bürokratlara şantaj yapıldığı iddiasına ilişkin soruşturma ise sürüyor.

İstanbulda düzenlenen operasyonda aralarında askerlerin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 23ü tutuklanmıştı.

Soruşturma sürerken emekli olan Albay İbrahim Sezerin de aralarında olduğu bazı kişilerin evinde yapılan aramalarda bazı CDler ve görüntüler ele geçirilmişti.

CDlerin içinde devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeler, askeri planlar ve Türkiyede faaliyet gösteren terör örgütlerine ilişkin kriptolu bilgilerin olduğu ortaya çıkmıştı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.