banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Ceylanpınar'da neler oluyor?

Ceylanpınar'da Belediyeye ait sokak lambaları ve parklardaki banklar dahil gördüğü her şeye zarar veren kimliği belirsiz kişi veya kişiler Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı isyan ettirdi.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Başkan Atilla şunları söyledi:

Ceylanpınar Belediyesi, son 6 ayda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce meydana gelen bu olumsuz davranışlarından ötürü Ceylanpınar Belediyesi’nin müracaatı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatılmış, konu ile ilgili araştırmalar devam etmektedir, İlgililer tarafından tanzim edilen tutanaklardan alınan bilgiler aynen şöyle;

-Cadde ve sokaklarda bulunan 20 çöp konteynırı ile 70 çöp varili, kullanılamaz hale getirildi. 

-Yeni Mahalle’deki Musa Anter Parkı içerisinde bulunan 60 plastik sandalye ve 8 plastik masa ateşe verildi, kafeteryada bulunan mutfak mobilyası ve dondurucu tahrip edildi.

-Bahçelievler Mahallesi, Kardeşlik Parkı’nda bulunan kafeterya, bekçi kulübesi ve çocuk kaydırağı yakıldı, 70 aydınlatma direği ise sökülerek bilinmeyen bir yere götürüldü. Park içerisinde bulunan 60 adet bank yakıldı, 90 adet çöp kovası yerinden sökülerek götürüldü. Kafeterya içerisinde bulunan 65 adet plastik sandalye, 25 adet plastik masa, 1 adet TV, 1 adet kanepe , kafe içerisinde bulunan mutfak mobilyası ve dondurucu dolap tamamen yakıldı.

-İlçemizde sokak aydınlığını sağlayan ve parklarda olmak üzere toplamında 4 aydınlatma direği, ve 28 ampulleri kullanılamaz hale getirildi.

-İlçemizde şehir içi yolcu hizmetini vermekte olan halk otobüslerine dört kez taşlı saldırılarda bulunularak camların bir kısmı hasar gördü.
Meydana gelen bu olaylardan ötürü oluşan maddi zarar; Ceylanpınar İlçe halkı adına tahsis edilen ödeneklerden karşılandığı gibi, İlçe halkının huzur ve refahını olumsuz yönden etkilediği aşikardır. Bütün bu yaşanan olumsuzluklara rağmen İlçe halkının metanetle sergilemiş olduğu sağduyu davranışlarından dolayı, Ceylanpınar Belediye Başkanı önderliğinde, Ceylanpınar Belediyesi yönetimi; İlçe halkını yürekten kutlarken, huzur ve refahı için çalışmalarını sürdürmeye devam eden Ceylanpınar Belediyesi; göstermiş olduğu bu gayret ve hizmetlerinden dolayı vatandaşların takdirini toplamaktadır.

Menderes ATİLLA
Ceylanpınar Belediye Başkanı

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.