banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Bunalıma giren polis intihar etti

Viranşehir’de bir polis memuru beylik tabancasıyla intihar ederek canına kıydı. Nişanlı olduğu öğrenilen polis memurunun 2 ay sonra evlenmeyi planladığı öğrenildi.

         Edinilen bilgiye göre olay Viranşehir Yenişehir mahallesine meydana geldi. İddiaya göre Timur Sönmez(26) gece 23.00 sıralarında Yenişehir’de kaldığı dairede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı beylik tabancasıyla kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

         Aynı evde kalan meslektaşları gece eve geldiklerinde Timur sönmezin kanlar içinde cansız bedeniyle karşılaştı. Belki yaşama umuduyla 112 acil servise haber veren ev arkadaşları Timur Sönmezi ambulans ile Viranşehir devlet hastanesine kaldırıldı.

         Doktorların hastanede yaptığı tüm müdahaleye rağmen polis memuru kurtarılamadı. Büyük şok yaşayan polis meslektaşları hastaneye akın etti. Polis memurunun cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, 2 ay sonra tayini çıktığı Sakarya da Zonguldaklı nişanlısıyla evlenmeyi planladığı öğrenildi. Polis memurunun cansız bedeni yapılacak otopsi sonrası memleketi Zonguldak’a götürüleceği öğrenildi. Olay yerine gelen Viranşehir kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz intiharla ilgili bilgi alırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.