banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Kenan Poleo Kurtuluşspor

Batman'da minik öğrencilere kırtasiye yardımı

İstanbul’da yaşayan bir grup hayırseverin katkılarıyla, temin edilen kırtasiye malzemesi Batmanlı öğrencilere dağıtıldı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Batman’da bir Aile Sağlık Merkezi’nde (ASM) görev yapan Dr. Burhan Tekin’e gönderilen kırtasiye malzemesi, Bağlar Mahallesinde bulunan Bağlar ilkokulunda Milli Eğitim Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz eşliğinde öğrencilere verildi.

Kırtasiye dağıtımında kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz, “Duyarlı vatandaşların bu anlamlı katkısı, sevgili öğrencilerimizi sevindirdiği kadar, bizi de sevindirmektedir.” diye konuştu.

Dr. Burhan Tekin ise böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  

Okul Müdürü Seyfettin Badur ve öğretmenler de, hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiler. Son olarak İstanbul’dan gönderilen kırtasiye malzemesi 1. sınıfta okuyan 200 öğrenciye dağıtıldı.

Öğrencilere dağıtılan kırtasiye paketlerinde defter kalem boya malzemesi makas ve benzeri kırtasiye malzemesi bulunuyor. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.