banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Gaziantep Urfa ak parti Sanlıurfa Haber

Balıklıgöldeki balıklar çok şanslı

Şanlıurfada bulunan Balıklıgölde dünyanın en şanslı balıkları Kurban Bayramının 3. günü ziyaretçi akınına uğradı. Türkiyenin çeşitli illerinden gelen vatandaşlar kutsal olduğu kadar, yakalanma riskleri olmayan, dünyanın en şanslı balıklarına yem attı.

 

 

Yerli ve yabancı turistlerle Şanlıurfa sakinleri Kurban Bayramının 3. günü Balıklıgöle akın ettiler. Hz. İbrahimin ateşe atıldığı yer olarak kabul edilen ve ziyaretçi akınına uğrayan Balıklıgölde, bayramın 3. günü de yoğunluk oldu. Dünyanın tek tabii akvaryumu olan ve odunların balığa, ateşin ise suya dönüştüğü Balıklıgölde bulunan dünyanın en şanslı balıkları, binlerce vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Türkiyenin çeşitli illerinden gelen vatandaşlar kutsal olduğu kadar, yakalanma riskleri de

olmayan, dünyanın en şanslı balıklarına yem atarak, dualar ettiler. Bazı vatandaşlar balıklara yem atarken, bazı vatandaşlar ise bu anı cep telefonlarına kaydettiler. Balıklıgöle hayran kaldıklarını belirten vatandaşlar, Kurban Bayramı münasebetiyle ailemle birlikte kutsal mekana geldik. Özellikle tarihi yerler, Balıklıgöl ve Dergah camisi muhteşem güzellikte. Kelimelerle Balıklıgölü anlatmak mümkün değil. Bütün insanların Şanlıurfaya gelip bu kutsal mekanı görmesini isterim dedi. (medya73)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.