banner2
Öne Çıkanlar Başkan Diyarbakır Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Elazığ Bitlis

Balıklıgöl tıklım tıklım

Kapalı ve yağışlı havaların ardından bahar havası yaşanan Şanlıurfa da vatandaşlar ailecek Balıklıgölün yolunu tuttu

 

Yaklaşık bir haftadır süren bulutlu ve yağışlı havanın ardından hafta sonu Şanlıurfa’da bahar havası yaşandı. Güneşli havalar Şanlıurfalıların en başta gelen uğrak yerlerinden Balıklıgölü doldurdu.  Yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğrayan balıklıgöl, dün doldu taştı.

Sıcaklığın 12 derece civarında seyrettiği Şanlıurfa'da havanın güneşli olmasını fırsat bilen Şanlıurfalı aileler Balıklıgöl'e akın etti. Vatandaşlar, Hz. İbrahim'in Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl'de balıklara yem attı. Bazı vatandaşlar oturarak güneşin tadını çıkarırken, bazıları ise yürümeyi tercih etti.

 

İşte bu hafta beklenen hava durumu; Meteorolojiden alınan bilgiye göre güneşli hava önümüzdeki dört gün daha etkisini devam ettirecek. Önümüzde pazartesi ve cuma günleri arasında hava sıcaklıkları aynı gün içerisinde gündüz 12 derece olurken, gece sıfır ile -3 arasında değişecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.