banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Diyarbakır Elazığ Bitlis

Ateş eden asker tutuklandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 gün önce meydana gelen ve  jandarmanın DUR ihtarına ateşle karşılık vererek kaçtığı belirtilen Muzaffer Gürül isimli şahsın ölümünde sebep olan asker tutuklandı.

Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada karakolda görevli 2 jandarma erinin ifadesine başvurularak, bu şahıslar tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Sevk edilen askerlerden biri tutuklanırken, diğer askerin adli kontrol kapsamında serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olay günün askerinin Muzaffer Gürül’ün de içinde bulunduğu araca DUR ihtarında bulunduğu, ancak aracın ani bir manevra yaparak ve askere silahla ateş ederek olay yerinden kaçmaya çalıştığı ifade edilmiş, yapılan incelemeler sonucu şahsın cezaevinden kaçtığı belirtilen bir firari olduğu açıklanmıştı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.