banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

AK Gençler Fakir Aileleri Sevindirdiler

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Mehmet Emin Demir’in düzenlediği yetim ve muhtaç aileleri yardım programı kapsamında fakir ailelere gıda yardım paketi dağıttılar.

 

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingi öncesi Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Gençlik Kolları Mali Ve Ekonomik İşler Başkanı Ali Taylan Öztaylan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, MKYK Üyesi Hümeyra Üncü ve Hatice Kübra Şişman, AK Parti Şanlıurfa Gençli Kollarının fakir ailelere gıda yardım paketi dağıtımına eşlik ettiler. Ailelerle tek tek ilgilenen AK Parti Gençlik Kolları ekibi, Genel Merkeze iletmek üzere fakir ailelerin sorunlarını not aldılar.

AK Parti Gençlik Kolları ekibi, Akşam saatlerinde de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kardeşlik iftarına” katıldılar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingine de katılan AK Parti Gençlik Kolları ekibi aynı gün verilen ve Başbakan Erdoğan’ında katıldığı iftar programından sonra Mardin'e hareket ettiler.

 

Ramazan ayında sosyal çalışmalara ağırlık verdilerini söyleyen AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ; "Genel Merkezden gelen konuklarımız bizim yaptığımız sosyal faaliyetlere eşlik ederek insanlarımızın sorunlarını Genel merkezimize iletmek üzere not aldılar. Yaptığımız çalışmaları da yerinde gördüler. Fakir ailelere gıda yardımı yanı sıra Ramazan Bayramında boynu bükük kalmamaları için 30 tane yetim çocuğumuza bayramlık aldık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.