banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber mustafa Urfa Balıklıgöl Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

28 Şubat Darbesi İstanbul, Sakarya Tatvan ve İzmir'de Protesto Edilecek

28 Şubat Darbesi İstanbul, Sakarya Tatvan ve İzmir'de Protesto Edilecek

28 Şubat Darbesi, 14. yıldönümünde de protesto ediliyor. Özgür-Der genel merkezi ve Sakarya ve İzmir şubeleri 28 Şubat darbecilerinin yargılanmasını isteyecekler.

14 yılı geride bırakan 28 Şubat Darbesinden hala hesap sorulmadığını belirten Özgür-Der, İstanbul, Sakarya ve İzmir'de darbecilerin yargılanması talebiyle bu yıl da 28 Şubat'ı protesto edecek.

Özgür-Der Genel Merkezi, 28 Şubat darbesini, askerî darbenin yıldönümünde 28 Şubat Pazartesi günü Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Merkez Kampus önünde protesto edecek. Protesto 13.00'te başlayacak.

Özgür-Der Sakarya Şubesi ise 27 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Adapazarı AKM önünde bir basın açıklaması ile darbeyi ve darbecileri protesto edecek.

Özgür-Der İzmir Şubesi de askerî darbeyi, bizzat darbede ismi ön planda geçen dönemin Genelkurmay 2. Başkanı (emekli) Org. Çevik Bir'in adının verildiği meydanda protesto edecek. Sakarya'daki eylemle aynı gün 27 Şubat Pazar günü yapılacak İzmir Buca'daki Org. Çevik Bir Meydanı'ndaki protesto saat 13.00'te başlayacak.

Özgür-Der Tatvan Şubesi, 27 Şubat Pazar günü saat 13.00'te Yeni Çarşı Lipetgaz Yanı / Özgürlük Meydanında darbecileri protesto edecek.

"Dikatörlüklerin bir bir yıkıldığı baskılara dayatmalara ve sömürüye karşı halkın özgürlük taleplerinin yükseldiği günümüzde bu ülkede toplumun vicdanında kanayan bir yaraya yani 28 Şubat post-modern darbesine tepki göstermek ve darbecilerin yargılanmaları talebimizi dillendirmek için meydanlardayız."

Özgür-Der İzmir Şubesi 28 Şubat ProtestosuTarih: 27 Şubat 2011 Pazar

 

Saat: 13.00

Yer: Çevik Bir Meydanı / İzmir

***

***

Özgür-Der Sakarya Şubesi 28 Şubat Protestosu

Tarih: 27 Şubat 2011 Pazar

Saat: 13.30

Yer: AKM önü / Adapazarı

***

Özgür-Der Genel Merkez 28 Şubat Protestosu

Tarih: 28 Şubat 2011 Pazartesi

Saat: 13.00

Yer: İÜ Merkez Kampus Önü / Beyazıt Meydanı - İstanbul

HAKSÖZ-HABER

Özgür-Der Tatvan Şubesi 28 Şubat Protestosu

Tarih: 27 Şubat 2011 Pazar

Saat: 13.00

Yer: Yeni Çarşı Lipetgaz Yanı - Özgürlük Meydanı / Tatvan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.