banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Yetimlerin Yüzü Güldü

2010 Ramazanı Şerif ayında 10 bin yardıma muhtaç yetim öksüz adına yola çıktılar.

Dernek Genel Sekreteri Bekir TÜRKOĞLU yaptığı açıklamada: “Ay ışığım Derneği olarak yetim öksüz ve muhtaca bayramlık giydirme adına çıkmış olduğumuz bu yolda 7923 yetimi öksüz ve muhtacı giydirmeyi bitirdik. Giyim mağazamıza ileri derecede samimi  gayret gösteren yönetim kurulumuza bayan ve gençlik komisyonumuza, yetim ve öksüzün mekanını sahipsiz bırakmayan Valilik olmak üzere Mülki amirlerimize, bu hayr kervanında bir lira ile yada dua ederek te olsa desteklerini ve katkılarını esirgemeyen halkımıza sonsuz teşekkür ederiz. Ve ALLAH onlardan razı olsun niyazında bulunuyoruz.” Dedi.

Ramazan ayının bitmesi ile hayr işi bitmiyor. Bu hayr işinin üzerine düşeceklerini ve yıl boyunca yetimlerimizin yanında olacaklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.