banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfalı çiftçiye hububat müjdesi

2014 Hububat desteklemeleri ödenmeye başlıyor. Şanlıurfa’da toplanda 8442 çiftçiye yapılacak ödemenin 22.813 TL’si saat 18:00’dan itibari ile Ziraat Bankası ATM’lerinden alınabilecek. Kimlik numarasının son rakamına göre yapılacak ödemelerin ilki 09-10 Mayıs tarihlerinde kimlik numarası 0-2 olan çiftçilere yapılacak.

Buna göre hububat destekleme ödeme takvimi ise şöyle; TC Kimlik numarası son rakamı 0-2 olanlar 8 Mayıs itibariyle saat 18:00’dan sonra ve 09-10 Mayıs, TC Kimlik numarası son rakamı 4 olanlar 11 Mayıs, 6 Olanlar 12 Mayıs, 8 olanlar 13 Mayıs tarihlerinde yalnızca Ziraat Bankası ATM’lerinden ödemelerini alabilecektir.

 

Kaya: Çiftçiye Hayırlı olsun

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya, ilk etapta Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası son rakamı 0-2 olan çiftçilere 09-10 Mayıs günlerinde hububat destekleme ödemelerinin başlayacağını söyledi.

Kaya, ‘öncelikle yapılan hububat ödemeleri çiftçilerime hayırlı olmasını dilerim. Şanlıurfa’da toplam 8442 hububat çiftçisine yapılacak destekleme miktarı 22.813 TL’dir. Ödemeler 08 Mayıs itibari ile saat 18:00’den itibaren Ziraat Bankası ATM’lerinden yapılacak. Kartı olmayanlar ise son ödeme tarihi olan 13 Mayıs sonrası Ziraat Bankası şubelerinden hem kartını hem de parasını alabilecektir. Çiftçilerimize yapılacak destekleme ödeme takvimi ise şöyle; TC Kimlik numarası son rakamı 0-2 olanlar 8 Mayıs itibariyle saat 18:00’dan sonra ve 09-10 Mayıs, TC Kimlik numarası son rakamı 4 olanlar 11 Mayıs, 6 Olanlar 12 Mayıs, 8 olanlar 13 Mayıs tarihlerinde yalnızca Ziraat Bankası ATM’lerinden ödemelerini alabilecektir. Buradan hububat desteklemelerinin ödenmesi için çalışan tüm İl ve İlçe tarım Müdürlüğü personellerine ve hükümetimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hububat desteklemelerinin çiftçimize de hayırlı olmasını dilerim.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.