banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Urfa'daki Tekstilciler Çalıştayda Buluştu


ŞUTSO Meclis Üyeleri Ahmet Oruç ve Mikail Zahit tarafından organize edilen, ŞUTSO Kongre Merkezinde düzenlenen Çalıştay’a, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Kredi Garanti Fonu Uzmanı B. Onur Cengiz, ŞUTSO Meclis Üyeleri Ahmet Oruç ve Mikail Zahit, Cuma Korak, Mahmut Akaslan, Ö.Faruk Dağ, Y. İzzettin Hayırlı, Komite Başkanları ile komite üyeleri katıldı.
Gerçekleştirilen çalıştayda; Kredi Garanti Fonu Uzmanı B.Onur Cengiz Kredi Garanti Fonu’nun çalışmaları, işleyişi, destek türleri ve destek şartları hakkında bir sunum yaptı ve gelen soruları cevapladı. Ardından KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, KOSGEB destek türleri ve destek şartları hakkında bir sunum yaptı. İdris Erkeksoy’un sunumunun akabinde TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, TKDK’nın işleyişi destekleri ve destek şartları ve desteklenen ürünler hakkında bir sunum yaptı. Dr. Sadık Yetim’in sunumu sonrasında Kaizen Eğitim, Danışmanlık ve Proje Merkezi Koordinatörü İlhami Birkan Şanlıurfa Tekstil ve Hazır Giyim Kümelenme Projesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Ajansın destek türleri, destek şartları ve ilimizin yatırım ve teşvik detayları hakkında bir sunum yaptı. Yunus Çolak’ın sunumunun ardından ŞUTSO Yçnetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin ilimizin mevcut potansiyeli ve 2023 hedefleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Ertekin 2023 hedeflerine, kentimizin mevcut potansiyelinin sadece yüzde 50’sini kullanarak ulaşabileceğimizi hatta geçebileceğimizi vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.