banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Urfa Fıstığını Vali Güvenç ele aldı

Birecik Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Güvenç, atandıktan sonra yeni görevine başlayan İlçe Kaymakamı Sinan Niyazi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Daha sonra kaymakamlıkta çalışan personelle sohbet eden Vali Güvenç’in bir sonraki durağı Birecik fıstık hali oldu.

Birecik fıstık halini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç, İlçe çıkışında yer alan Fıstık pazarında yeni mahsul edilen fıstıkların oranlarıyla ilgili Birecik Fıstık Komisyon Başkanı Aziz Karayılan’dan bilgi aldı. Burada bulunan fıstık kavlatma tesislerini gezen Vali Güvenç, tesis sahipleri ve çalışanlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Öte yandan Birecik İlçesinde incelemelerde bulunan Vali Güvenç, dün hayatını kaybeden Birecik Belediye Başkanı Avk. Faruk Pınarbaşı’nın hayatını kaybeden babası 90 yaşındaki Enver Pınarbaşı’ın cenaze namazına katıldı ve daha sonra Pınarbaşı ailesine taziyelerini de bildirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.