banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Üniversiteden katlı otoparkla trafiğe çözüm VİDEO
Giderek büyüyen ve beraberinde nüfus yoğunluğu ile trafik karmaşası da geliyor, Şanlıurfa’da artan şehir içi trafik akışına çözüm yapılan çok katlı otoparklar aranıyor

 

Harran Üniversitesi Rektörlüğü Şanlıurfa’nın en işlek caddesi olan Sarayönü Caddesinde bulunan geniş alanı çok katlı otoparka çevirerek, çok sayıda iş merkezinin bulunduğu bu alanda trafiğe çözüm oldu.

 

Hızla gelişen ve sürekli göç alan Şanlıurfa’da yetmeyen yollar, aşırı araç yoğunluğu esnafın ve Şanlıurfa halkının trafik sıkıntısını günden güne artıyor

 

Bu bağlamda Harran Üniversitesi Şanlıurfa’nın bu sıkıntısını göz önüne alarak, Sarayönü yerleşkesini otoparka çevirip, 450 araç kapasiteli, 5 katlı otoparkı hizmete açtı.

 

Bölgedeki esnaf, otoparkın açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, uzun zamandır böyle bir otopark beklediklerini, açılan otoparkın kendilerini rahatlattığını, trafiğin otopark sayesinde düzene girdiğini dile getirdi.

 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu yaptığı açıklamada; üniversitemiz eğitim misyonunun yanı sıra ilimizin kültürel ve sosyal sorunlarına da çözüm bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, Sarayönü Caddesinde hizmete açılan otoparkımız ilimize hayırlı olmasını diledi.

 

 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.