banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

TKDK’DAN YEREL ÜRÜNLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT


TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü ilimizin hibelerden en fazla payı alabilmesi için OSB bulunan KOSGEB toplantı salonunda 09.10.2015 tarihinde Yerel Ürünlerin ve Mikro İşletmelerin Geliştirilmesi konusunda mevcut işletme sahipleriyle bir toplantı düzenledi.
TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİMyaptığı konuşmada: IPARD I kapsamında son başvuru çağrısı olan bu çağrı döneminde Yerel Ürün Listesinin yenilenmesinden dolayı yatırımcılar için kaçırılmayacak hibe programını anlattı. Özellikle çırçır, yağ ve mısır kurutma tesislerimizin bu çağrı dönemini iyi değerlendirmesinin altını çizdi. Ayrıca başvuru şartları hakkında ayrıntılı bilgi veren DR. YETİM; ‘İlgili sektördeki girişimcileri Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya davet ediyorum.Proje başvuruları 19 Ekim 2015 tarihi saat 09.00’dan itibaren İl Koordinatörlüğünde kabul edilmeye başlanacak olup, başvuruların son teslim tarihinin de 30 Ekim 2015, saat 23.00’dür.’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.