banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

TKDK Koordinatörü Sadık Yetim Hibe hakkında işadamlarına bilgi verdi


Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerini ağırlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, iş adamlarına hibeleri hakkında bilgi verdi..

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinde Başkan Sadık Sade ve üye işadamlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda TKDK hibeleri hakkında bilgi verdi..
Dr. Yetim, kurum olarak çok önemli sektörlerde yatırım yapılmasına öncülük etiklerini belirterek; besicilik, süt üretimi, arıcılık, tıbbi ve aromatik bitki, süs bitkisi, mantar ve misel yetiştiriciliği, et ve süt işleme, metal ve ahşap işleme, bakliyat işleme ve paketleme, bal ve bal ürünleri işleme, su ürünleri yetiştiriciliği, zanaatkarlık ve yerel ürün işleme, kırsal alanlarda olmak koşulu ile 25 odayı geçmeyen konaklama tesisleri, yeme içme tesisleri, makine parkları ve yenilenebilir enerji sektörlerine %40-70 arası hibe verdiklerini söyledi.
Dr. Yetim, projelerin artık yarıştığını ve başarı için, projelerin IPARD sıralama kriterlerine göre hazırlanması gerektiğini belirterek yatırımcıları, 252 milyon avro bütçeli 3. çağrıda proje hazırlamaya davet etti.
TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade; mesai saati gözetmeksizin akşam saatlerinde bilgilendirme yapan Dr. Yetim’e teşekkür ettiklerini, TÜMSİAD olarak TKDK’nın çalışmalarını taktir ettiklerini ve bu kadar yatırım imkanının olduğu Şanlıurfa’da yatırım yapmanın kendileri için bir görev olduğunu belirterek en kısa zamanda yatırım yapmak için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.