banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

TKDK binasının açılışını Bakan Çelik yaptı VİDEO

Bakan Faruk Çelik, Paşabağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) şubesinin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

TKDK İl Koordinatörü Mehmet Ekinci tarafından kurumun faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.

Daha sonra konuşan Bakan Çelik, şunları kaydetti: “AB'nin verdiği destekler, kırsal kalkınma destekleriyle birleştirildiği takdirde ülke ekonomisi daha nitelikli bir yapıya kavuşur. AB kaynaklarının burada, hedef kitleye ulaştırılması çok önemlidir. Çünkü biz AB üyeliği sürecinde olan bir ülkeyiz. AB sürecinde buradan elde edeceğimiz bu imkanları, bizim potansiyelimizle buluşturup, bir sinerji oluşturmak gerekiyor. Böylece kurumsal kapasitemizi de değiştirmemiz gerekiyor” dedi.

 

Projeleri TKDK tarafından onaylanan bazı yatırımcılara sertifikalarını bakan ve vekiller verdi.

Bakan Çelik'in konuşmasının ardından TKDK'nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.Törene, Vali Celalettin Güvenç'in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen, Halil Özcan, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.