banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

ŞUTSO Seçimlerinde Tekstilcilerde Var!



Şanlıurfa’nın Demokratik caddesinde Zahit Tekstil, Zahit Bebe, Ekol Giyim ve Tutku giyim yöneticileri Mikail Zahit ve Mustafa Oruç adındaki esnaflar ortak basın açıklaması yaparak Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası 1’inci grup tekstil ve hazır giyim sektöründe başkanlığa bizlerde adayız dediler.

Ortak basın açıklamasında bulunan Mikail Zahit ve Mustafa Oruç, ‘’ Bizler Zahit Tekstil, Zahit Bebe, Ekol Giyim ve Tutku Giyim olarak Şanlıurfa’da Tekstil Sektöründe Yıllardır hizmet vermekteyiz. Bizler Şanlıurfa odasının tekstil bölümü 1.grubundan adayız. Daha önce Tekstil grubuna gönderdiğimiz temsilcilerimizi yeterli bulmadığımızdan dolayı biz tekstilcileri iyi derecede temsil edilmediğimizin kanaatine vararak örneğin Organize Sanayisinde yerler bedava dağıtılırken yani sadece alt yapı bedeli ile dağıtılırken esnafımız hazır giyimcilerimiz, mağazacılarımız, kısaca tekstilcilerimiz bu konularla ilgili bilgilendirilmedik. Oysaki bu tür görevler sorumluluk gerektirir ve buralar yatma yeri, koltuk işgal yeri değildir. Bizlerde bu sorumluluk bilinci ile ve esnaflarımızdan gelen talepler üzerine Şanlıurfa Odası Tekstil 1’inci gruptan adayız. Seçimlerin ertelenme durumu var. Seçimler ertelense dahi bizler yine adayız.  Bu düşünce ile bütün esnafımıza buradan saygılarımızı sunuyoruz.  Ve sonucun Şanlıurfa şehrimize ve sektörlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.