banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

ŞUTSO seçimleri sonuçladı, İşte detaylar

Şanlıurfa’nın köklü kurumlarından olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)'nda meslek komitesi seçimleri tamamlandı. Ticaret Meslek Lisesi ve Vatan İlkokulu’nda yoğun bir katılıma gerçekleştirilen seçimlerde, oy kullanma yetkisine sahip 7 bin üyeden yaklaşık 5 bini oy kullandı. Seçimlerde, 29 meslek komitesinde 74 meclis üyesini belirlendi.

29 komiteden 2 grupta tek, 11grupta çift, 15 grupta ise 3 liste, en yüksek üye sayısının bulunduğu inşaat grubu olan 9. Grupta 5 liste yarıştı. Çevik kuvvet, yaşanan gerginliklere karşı önlem alırken sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Başkan adayları E. Sabri Ertekin, meslek komitelerinden seçilerek ŞUTSO meclisine girdi. ŞUTSO Meclis Başkanı M.Sait Melik ise aday olduğu 22. grupta kaybederek ŞUTSO Meclis üyesi olamadı. Nihai sonuçlar seçim kurulunun onayının ardından açıklanacak.

Seçim sonuçları değerlendiren ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin odaya yakışan bir seçim gerçekleştirdiklerini söyledi. Üyelerin seçime yoğun ilgi gösterdiğini bunun da odanın geldiği noktayı gösterdiğini ifade eden Ertekin "Seçimlerin sonunda kazanan Şanlıurfa olur demiştik. Seçim sonuçlarının Şanlıurfa ve ŞUTSO'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.