banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

ŞUTSO; Maçın galibi Urfa

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Osman Baysal Medeniyetlerin buluştuğu şehir Şanlıurfa'nın, maç dolayısıyla son yılların en hareketli günlerini yaşadığını belirterek Kupa finalinin galibinin de Şanlıurfa olduğunu söyledi.  ŞUTSO Başkan Vekili Baysa, Futbol Federasyonunun, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Fenerbahçespor'un GAP Arena Stadında oynanması karanı almasıyla birlikte Şanlıurfa'na esnafının bir hafta boyunca yüzünün güldüğünü aktardı.

Yalnızca Havaalanına son birkaç gün içerisinde 30 uçak'ın iniş kalkış yaptığını dile getiren ŞUTSO Başkan Vekili Baysal,  Türk Hava Yollarının 12 tane ekstra sefer  de koyduğunu ve 4 tanede özel uçağın iniş kalkış yaptığı ifade etti. Şanlıurfa'ya binlerce taraftarın da maç için 100'lerce otobüsle geldiğini vurgulayan ŞUTSO Başkan Vekili Baysal, bu hareketliliğin Şanlıurfa ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getirdi. Otellerin dolup taştığını restoranların ihtiyacın üstünde hizmet vermesinin esnafı sevindirdiğini belirten ŞUTSO Başkan Vekili Baysal bütün bunların ötesinde turizm açısından final maçını Şanlıurfa'nın kazandığının altını çizdi.

Maç öncesi, maç esnasında ve maç sonrasında hiçbir taşkınlığın yaşanmamasının Şanlıurfa adına sevindirici olduğuna dikkat çeken ŞUTSO Başkan Vekili Baysal "l" Bu finalinin görünün galibi Trabzonspor olsa da asıl galibi Şanlıurfa oldu. Çünkü bugün birer taraftar olarak kente gelenler, önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'ya aileleriyle gelecektir. Kupa finalinin Şanlıurfa'ya turizm açısından büyük katkısı olmuştur. Şanlıurfa ekonomisini turizmle de büyütecektir. Kültürün merkezi Şanlıurfa ayrıca sosyal diyalogun adresi oldu. Şehir dışından gelen taraftarlar bunu gördü ve yaşadı. Maçta küfür'ün olmaması her hangi bir taşkınlığın olmaması Şanlıurfa'nın manevi atmosferiyle çok güzel ötüştüğüne inanıyorum."dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.