banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

ŞUTB'İN YENİ BİNASI HİZMET GİRDİ


Üyelerine kaliteli hizmet sunmak için bütün imkanlarını seferber eden ve bu yöndeki çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Ticaret Borsası yaptırdığı 12 katlı yeni binasında üyelerine hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, amaçlarının Şanlıurfa’ya ve üyelerine kaliteli  hizmet sunmak olduğunu kaydederek, yeni hizmet binasının tüm Şanlıurfa çiftçisine, tüccarına ve sanayicisine açık olduğunu aktardı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın işlem hacmi yönünden Türkiye’deki borsalar arasında ilk sıralarda yer aldığını belirten Başkan Kaya; " Yeni hizmet binamızda üyelerimize hizmet vermeye başladık. Son teknolojik sistemlerele donatılmış akıllı binamızın açılışını önümüzdeki günlerde  İnşaat çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmış olan Hububat Lisanslı ve Pamuk Lisanslı Depo Projelerimiz ile büyük bir katılımla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.  Şanlıurfalı çiftçilerimiz, sanayicilerimiz ve tüccarlarımız istedikleri zaman toplantı salonlarımızı kullanabilirler. Zaten buradaki amacımız üyelerimize ve Şanlıurfamıza hizmet etmektir. Yeni hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.