banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

ŞUGİAD'dan indirim teşekkürü
"Şanlıurfa İndirim Günleri" etkinliğine katılan firmalarla kahvaltıda buluşan ŞUGİAD yönetimi, yapılan etkinliği değerlendirdi.



Dernek adına açıklamada bulunan Tekstil Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağ şunları söyledi; “Öncelikle bu organizasyona katılan firmalarımıza teşekkür ederiz. Katılımcı firmalarımızın memnuniyetini duymak bizleri mutlu etmiştir. Birçok firmamız kışlık ürünlerde hatırı sayılır miktarlarda stoklarını eritmişlerdir. Durgun dönemler olan ocak-şubat dönemine bu organizasyon hareketlilik getirmiştir. Yeni bir heyecan oluşturup halkımızla esnafımızın karşılıklı memnuniyetiyle neticelenmiştir. Burada ortak hareket etmenin, birlik olmanın, dayanışma içinde el ele vermenin güzelliğini gördük. Çok kısa bir sürede ve sadece Bahçelievlerde yapılan bu organizasyona 87 firmanın katılımı gerçekten takdire şayandır. Firmalarımızın şimdiden ikinci organizasyonla ilgili taleplerinin olması bizi yapmayı planladığımız diğer organizasyonlar için umutlandırmıştır. Emeği geçen, desteklerini esirgemeyen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.