banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

SGK Müdürü Nacar; Hem bilgilendiriyoruz, hem denetliyoruz VİDEO
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, basın toplantısı düzenleyerek "SGK'nın çalışmasını ve hedeflerini" anlattı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, sivil toplum örgütleri, esnaf odaları, oda başkanları, işverenler ve vatandaşlar ile görüşmeler yapıp daha iyi hizmet için önerilerine başvuruyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun vatandaş odaklı yönetim anlayışı, bilgilendirme, iletişimi ön plana çıkartan yeni denetim modeli çerçevesinde Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş tarafından ortaklaşa olarak rehberlik ile bilgilendirme faaliyetleri yapılıyor.

Şanlıurfa SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ve Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş tarafından Hacı Bekir sofrasında düzenlenen basın toplantısında yapılan ve yapılması planlan çalışmalar hakkında Basın Mensuplarına bilgi verildi. Yapılan çalışmaları anlatan SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, yapılmakta olan bu rehberlik ve bilgilendirme toplantılarındaki ana amacının kurumun ilişki içinde bulunduğu taraflara daha iyi tanıtılması olduğunu söyledi. Nacar, "Kurum olarak beklentilerimizin neler olduğunun açıklanması, hak ve yükümlülükleri konusunda tarafların bilgilendirilmesi, ilişki içinde olduğumuz tarafların kurumumuzla olan iş ve işlemlerinde beklentilerinin talep ve önerilerinin neler olduğunun belirlenmesidir." dedi.

Rehberlik faaliyetleri kapsamında öncelikli olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’i makamında ziyaret ettiklerini vurgulayan Nacar, Daha sonra ise, Gerek esnaf sanatkârlarımızla gerekse de işverenlerimizle yapılan seminerin ardından  " Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri ile bir araya gelinmiş, Oda Başkanı Nihat Taş ve değerli meslek mensuplarının katılımıyla oldukça verimli bir seminer gerçekleştirilmiştir. Bu seminerde, değerli meslek mensuplarımızdan Kurum olarak beklentilerimiz açıklanmıştır” dedi.



Düzenlenen Basın toplantısına SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, SGK İl Müdür yardımcısı Ali Yüce, Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş, Destek Hizmetleri Şefi Fikret Bahadır, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

VİDEO



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.