banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Dumankaya Haliliye Çulcuoğlu restaurant

Şanlıurfa'nın Vergi Rekortmenleri
Şanlıurfa Vergi Dairesi gelir vergisi rekortmenlerini açıkladı. Şanlıurfa’nın vergi rekortmenlerinde yine ilk sıralarda noterler ve mali müşavirler yer aldı.



Şanlıurfa 2011 yılı gelir vergisi ile ilgili olarak vergi dairesi başkanı cuma sağlam basın açıklamasında bulundu. Sağlam yaptığı açıklamada ilk 100 sıralamasına giren mükelleflerin meslek itibariyle 27 eczacı 11 müteahhit, 6 akaryakıtçı, 9 toptancı esnaf, 3 yeminli mali müşavir ve 23 değişik iş kolunda faaliyet gösterenlerin olduğunu söyledi.





Basın toplantısında her alışverişten sonra fiş alınmasıyla ilgili olarak vatandaşlara da seslenen vergi dairesi başkanı cuma sağlam, devletten beklenen hizmetlerin toplanacak vergilerle mümkün olduğunu söyledi.
Kanalurfa.com


Haberin Videosu:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.