banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

ŞANLIURFA’DA GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUAR AÇILACAK

11-14 2015 tarihleri arasında kapılarını açacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Şanlıurfa’ya kalıcı bir fuar alanının şart olduğunu söyledi.

Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların yanı sıra tarımsal kurum ve kuruluşların da Şanlıurfa’da yapılacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına büyük  ilgi gösterdiğini kaydeden Başkan Kaya, fuarın bu yıl daha görkemli geçeceğini beklediklerini söyledi.

Fuarda kullanılacak her türlü ihtiyacın geçici olarak tedarik edildiğini bu nedenle Şanlıurfa’ya kalıcı bir fuar alanının yapılmasının şart olduğunu ifade eden Başkan Kaya, bunun için de Şanlıurfa’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kurumların birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğini belirtti.

Fuarın düzenlenmesinde başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere  Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi gibi ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla yakın temas ve işbirliği yaptıklarını da belirten Başkan Kaya, Tarım Kenti olan Şanlıurfa’ya da son teknolojik sistemlerle donatılmış bir fuar  alanı kazandırmak için çalışacaklarını kaydetti.

Fuarların üreticiler ve sanayicilerin teknolojik aletleri tanımaları için inanılmaz bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Kaya, 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına tüm Şanlıurfalıları davet ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda yapılan basın açıklamasına Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Start Fuarcılık Genel Koordinatörü Ülker Selviler katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.