banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa Esnafı Bereket Duasıyla dükkanlarını açıyor

Şanlıurfa'da aşağı çarşı olarak bilinen çarşı esnafı her sabah dükkanlarını açmadan heb birlikte bereket duasını okuyor. bir birlerine hayırlı işler dileklerinde bulunuyorlar.
Esnafın bu dualarına zaman zaman siyasilerde iştirak ediyor. Dün Esnafın bereket duasına iştirak eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci onlardan biri oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerikapsamında İlçenin tarihi mekânlarında bulunan birçok çarşıyı gezerek esnafla kucaklaştı. Başkan Ekinci, Haşimiye Meydanı, Akarbaşı, Marangozlar Çarşısı, Kunduracılar Çarşısı, Manifaturacılar Çarşısı ve Dergâh Çarşısını gezerek esnafla bir araya gelerek Kunduracılar Çarşısındaki Bereket duasına da katıldı.

Beraberindekilerle çarşı pazar dolaşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bazı birim amirleriyle birlikte sorunları yerine gördü ve esnaftan gelen talepleri yerinde dinledi. Esnaf ve vatandaşla kucaklaşan ve bunu sık sık yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaş ve esnafla birlikte olduğunda kendisini mutlu hissettiğini belirtti. Yaklaşık 3 saat süren esnaf gezisi sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’ Bildiğiniz gibi haftanın Pazartesi ve Cuma günleri esnaflarımız burada dualarla işe başlıyorlar. Buraya gelip esnaflarımızla dualarla birlikte hayırlı işler diledik. Esnaflarımızın taleplerini dinledik. Çarşıları gezdik, buradaki amacımız sizlerin de bildiği gibi talepleri birinci ağızdan almak. Halkın arasına karışıp, halkın nabzını iyi bir şekilde yakalamak. Bugün de çok şükür gittiğimiz yol, izlediğimiz yol halkın da beklentilerine cevap verecek bir yol. Şahsım olarak kendimi mutlu hissettiğim an, halkın arasında bulunduğumuz andır. Bu anlamda hem esnaflarımızın, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek, hem bu sorunlara çözüm getirmek yeri geldikçe teşekkürlerini, yeri geldikçe takdirlerini, yeri geldikçe olumlu eleştirilerde bulunuyorlar. Bütün bunlar şehrimizin, ilçemizin çok güzel yönetmek adına yapılan bütün faaliyetlerdir. Bunları da bizler aksatmadan yapmaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.