banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfa yarışmaya hazırlanıyor
Yörelerimizin sahip oldukları tarihi, turistik ve kültürel değerlerin tüm ülkeye tanıtılması amacıyla Kültür Bakanlığı, TÜRSAB ve Hürriyet Gazetesinin işbirliğiyle düzenlenen ''Kırmızı Ödülleri - Kendinizi Türkiye’ye Tanıtın İç Turizm Reklam Yarışması” lansman ve istişare toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkan Yardımcısı Cem Göncü başkanlığında 12 turizm firması yetkilisinin katılımıyla ŞUTSO toplantı salonunda yapıldı.

 

Bu yıl 10.’su düzenlenen ödüle Şanlıurfa adına Ticaret ve Sanayi Odası başvuruda bulundu. ŞUTSO yarışmaya katılım bedeli olarak 5000 TL’yi katılım kurallarında belirtilen hesap numarasına yatırarak Şanlıurfa’da reklam ile uğraşan, reklam konusunda yetenekli ve reklama ilgi duyan tüm vatandaşlarımıza bu yarışmaya katılım hakkı elde etti.

 

Yarışmaya katılım koşullarıyla ilgili bilgi vermek, katılacak olan firma yetkililerinin görüşlerini almak ve nasıl bir çalışma yapılabileceği hakkında istişarede bulunmak üzere Şanlıurfa’da bulunan tüm turizm işletmeleri yetkililerine davet gönderildi. Bugün bu konuyla ilgili turizm işletmeleri yetkililerinin katılımıyla ŞUTSO’da bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Yarışmayla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü Şanlıurfa’nın çok büyük bir turizm potansiyeli olduğunu vurgulayarak “İlimiz potansiyellerini kullanabilmemiz için öncelikle reklam yapmamız gerekiyor, bu durumda önümüzdeki günlerde yapılacak olan ''Kırmızı Ödülleri - Kendinizi Türkiye’ye Tanıtın İç Turizm Reklam Yarışması” bizim için önemli bir adım olacaktır. Bu yarışmaya gönderilecek olan reklam tasarımları arasında belki bir yıl boyunca tüm tanıtımlarda kullanacağımız eser ortaya çıkacaktır. Şimdi tüm turizmciler olarak üzerimize düşen fikir üretmek, nasıl bir grafik tasarım oluşturarak ne türlü bir reklam afişi hazırlayabiliriz diye düşünmek olacaktır. 19 Aralık 2011 Pazartesi günü yapılacak olan toplantımıza kadar bir çalışma yapalım. O toplantıda çalışmalardan hangisini veya hangilerini yarışmaya gönderelim diye tartışarak eseri belirleyelim” dedi.

 

Gerçekleşen toplantıya; ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Atlas Genel Sekreter Faruk Yaşar, Ömer Ertoprak, Serdar Küçük, Mehmet Alataş, Mehmet Üğür, A. Cahit Dönmezler, M. Hakkı Eryavuz, A.Vahit Alptekin, Müslüm Eryavuz, M. Hakkı Mahmutoğlu, Şakir Genç, Z. Aylin Güzelsoy, Önder Kolay katıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.