banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Durmuş İspanyadan döndü


Şanlıurfa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Durmuş, Odalar ve Borsalar Birliği tarafından İspanya’nın Başkenti olan Barcelona’da düzenlenen ve Türkiye’deki odaların ve borsaların genel sekreterlerin bir araya geldiği “Genel Sekreterler Eğitim Semineri”ne katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Türkiye’deki borsa ve odaların genel sekreterleri arasında birlik ve dayanışmayı arttırmak ve güncel bilgileri paylaşmak maksadıyla 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen  Eğitim seminerine TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yardımcı, İlhan Parseken ve Bülent Koşmaz da katıldı. TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ve yaptığı konuşma ile son bulan Eğitim Semineri’nin ardından kente dönen Şanlıurfa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Durmuş, genel sekreterler arasında birlik ve dayanışmanın arttırılması amacıyla gerçekleştirilen seminerin verimli geçtiğini aktararak ABİGEM,DEİK,TOBB ETÜ ve emekli sandığı konularında da bilgilendirmelerin yapıldığını söyledi.
balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.