banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

ŞANLIURFA ORGANİZASYON GÖZ DOLDURUYOR
Gap Medya Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde bulunan şanlıurfa Organizasyon organizasyon alanında 22 kişilik alanında uzman bir ekiple çalışıyor. Şanlıurfa Organizasyon Şanlıurfa ve Bölgede iş yeri açılış organizasyonları, nişan, düğün, sünnet, mevlid organizasyonları ile firma tanıtım kokteyl-konser organizasyonları alanında Şanlıurfa'da 1999 yılından bu yana hizmetlerde bulunmaktadır.
En son yaptığı organizasyonlardan olan Loya Şanlıurfa İç Giyim Mağaza Yetkilisi Rahşan GÜÇLÜ " Bu ciddiyette bir organizasyon firmasının Şanlıurfa'nın adını alarak işini layıkıyla yapması şahsımı bir urfalı olarak mutlu etmiştir. Biz Şanlıurfa Organizasyon'dan çok çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim" derken, Demirdöküm  Yönetim Kurulu Başkanı Criss Grosser Yetkili servislerinin açılış organizasyonunda Şanlıurfa Organizasyonun açılış merasiminde büyük bir başarı gösterdiklerini belirterek teşekkürlerini sunup bu tür açılış ve organizasyonlarda Şanlıurfa Organizasyonu tavsiye etti.
Şanlıurfa Organizasyon Yetkililerinden Fatih DOĞRUYOL ise Organizasyon deyin biz yaparız. Bugüne kadar bir çok organizasyon gerçekleştirdik ne mahçup olduk ne de mahçup ettik. Tüm Şanlıurfa ve Bölge halkına her zaman hizmete varız. Çözüm ortağı arayan diğer organizasyon firmalarının da tekliflerine açık bir kuruluşuz. Şanlıurfa Organizasyon İletişim bilgilerine
www.sanliurfaorganizasyon.com adresinden ulaşabilirsiniz. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.