banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Şanlıurfa Ekonomisinin Gizli Kahramanları



Şanlıurfa’nın tanıtımına ve ekonomisine katkı sunanların plaketle ödüllendirileceği programı Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği (ANİYAD) ve TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu düzenleyecek.
Şanlıurfa Ticaret ve sanayi odası konferans salonunda düzenlenecek olan etkinlikte, ANİYAD’ın üyelerine yönelik düzenlediği “girişimcilik eğitim programını” başarıyla bitirenlere sertifika verilecek.
Ayrıca Şanlıurfa’yı 6. Bölge olmasındaki katkılarından dolayı Vali Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfaspor’u 1. Lig’e çıkardığı için Kemal Saraçoğlu’na, Şanlıurfa’nın Sanayicinin sorunlarına gösterdiği yüksejk hassasiyetten dolayı Sabri Ertekin’e, Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkılarından dolayı İbrahim Toru’ya,Girişimcilere verdiği destekten dolayı, KOSGEB İl Müdürü İdris Ereksoy ile TKDK İl Koordinatörü Mehmet Ekinci'ye de Şanlıurfa'ya yatırıcıların gelişini sağlaması, İş Kur Müdürü Necdet Karasevda'ya Şanlıurfa'da nitelikli çalışanların arttırılması noktasında kişisel çabaları nedeni ile plaket verilecek.
Şanlıurfa Ekonomisinin Gizli Kahramanları plaket ve sertifika tören 11/ 01/ 2013 Cuma Günü Saat 13:30’da Şanlıurfa Ticaret ve sanayi odası yeni binası konferans salonunda düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.