banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa caddeleri otopark oldu

Artık Şanlıurfa caddelerinde araç park etmek paralı oldu.

 

Şanlıurfa Belediye şehrin en işlek cadde ve sokaklarında uygulamaya koyduğu “Ücretli Park ve Parkometre Sistemi”ni uygulamaya başladı.

Uygulamanın başlandığı caddelere ücret tarifeleri asıldı.  Belediye’nin, BELSAN  aracılığı ile hayata geçirdiği uygulama için ücretler 0-30 dakika  1 TL, 1 saat için ise 2 TL olarak belirlendi. Parkomatlı Otopark sistemi; pilot bölge olarak  Divanyolu, Atatürk Bulvarı, Lekler Caddesi, Göl Caddesi, Ali Fuat Caddesi (Büyükyol), Cumhuriyet Caddesi, Ali Fuat Caddesi (Büyükyol), Eyyüp Peygamber makamı çevresi ve Şehit Nusret caddesinde başladı.

İlk gün olması nedeniyle şaşkınlık yaşayan araç sahipleri neye uğradıklarını şaşırdılar. Kimi araç sahipleri durmadan yola devam ettiler.

Ali DEMİR / www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.