banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Rahime Yaşar; Turizmi iyi değerlendirmeliyiz

Şanlıurfa'nın ilk 5 yıldızlı oteli El Ruha'da yapıldı.

El Ruha'da turizm masaya yatırıldı

Turizm sezonun başlamasıyla ve 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena stadında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması nedeniyle yaşanan yerli yabancı turistlerin sorunları ve ağırlanmaları hakkında basın mensuplarıyla görüş alış verişinde bulundu.

Konuyla ilgili olarak konuşan Ş.Urfa Turizmi Geliştirme Dernek başkanı Rahime Yaşar; 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena stadında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması Şanlıurfa için bir kilometre taşı olacaktır. Bu organizasyon başka büyük organizasyonlar için bir referans sayılacak. Bazı yayın organlarında "alaycı" bir şekilde çıkan "puşili şalvarlı" fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor. Oysa Şanlıurfa'ya gelen Turistler "puşi" alıyorlar ve biz turizmciler olarak hediye ediyoruz. Ayıplanacak bir durum değil. Puşi ve şalvar giymek, yüzüne nakış işlemek bizim gerçeğimiz. Yeter ki alaycı bir şeymiş gibi gösterilmesin.

Bu büyük organizasyonda Şanlıurfa "İbrahimi" misafirperverliğini en güzel şekilde gösterecek ve alnın yüz akıyla bu sınavı geçeceğine inanıyorum. Özelikle medya ve tüm Urfalılar birer gönüllü rehber olmalılar dedi.

Basın toplantısına katılan Ş.Urfa Turizmi Geliştirme Derneği yönetim kurulu Cahit Dönmezler, Mehmet Çiftçi, İbrahim Emiroğlu ve İbrahim Karaca birlikte Şanlıurfa için çalışmalıyız dediler. 

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/2201.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.